Γιατί Εμάς…

Την Alfa Solutions την αποτελούν άνθρωποι οι οποίοι διακρίνονται για τη γνώση και το μεράκι τους και επίσης βρίσκονται σε συνεχή επαγρύπνηση προκειμένου να μην χάνουν στιγμή τις τεχνολογικές εξελίξεις. Αυτός είναι ένας από τους τρόπους με τον οποίο βρισκόμαστε στο πλευρό των πελατών μας. Η ευελιξία και η καινοτομία είναι απαραίτητα συστατικά για την εποχή στην οποία βρισκόμαστε και τις ανάγκες που την περικλείουν. Αυτά τα συστατικά μπορούμε να τα διαθέσουμε στους εν δυνάμει πελάτες μας μέσω των ανθρώπων μας.

Η ομάδα της εταιρείας μας βρίσκεται στο πλευρό όλων όσων μας εμπιστεύονται με σκοπό τη μείωση του κόστους και την πρόληψη των κινδύνων, την αύξηση της ικανοποίησης αλλά και την αφοσίωση των πελατών τους.

Σκοπός Μας

Σκοπός της εταιρείας μας είναι να κάνουμε σταθερά βήματα και με το πέρασμα του χρόνου να χτίσουμε σωστές συνεργασίες σε γερές βάσεις οι οποίες θα αντέξουν στο χρόνο. Η καλή συνεργασία και οι πληροφορίες που συλλέγουμε από τους πελάτες μας μας βοηθάνε να συνθέσουμε το «παζλ» και να τους δώσουμε στοχευμένες λύσεις για τις επιχειρήσεις τους.
Για όλους εμάς ο κάθε μας πελάτης και η κάθε συνεργασία είναι ξεχωριστή, μοναδική και με διαφορετικές απαιτήσεις.
Η ομάδα μας δεν εφησυχάζεται ποτέ και δεν αρκείται στο να παρέχει μια προκαθορισμένη υπηρεσία για πάντα.
Είμαστε έτοιμοι να προσαρμόσουμε αλλά και να δημιουργήσουμε προϊόντα και υπηρεσίες με σκοπό να καλύπτουν τις ανάγκες των ανθρώπων που μας δείχνουν εμπιστοσύνη και στηρίζονται σε εμάς.
Σε μία εποχή όπου η τεχνολογία τρέχει με ταχύτητα φωτός και οι επαγγελματικές σχέσεις γίνονται απρόσωπες, εμείς θέλουμε οι άνθρωποι οι οποίοι συνεργάζονται μαζί μας να γνωρίζουν ότι η εταιρεία μας είναι μια επιχείρηση ανθρώπινη με ουσιαστικές ανθρώπινες σχέσεις.
Επιλέγοντάς μας κερδίζετε δύο σημαντικά πράγματα για τις επιχειρήσεις σας, αφενός μείωση των λειτουργικών σας εξόδων και αφετέρου τον ουσιαστικό έλεγχο της επιχείρησής σας καθημερινά.

Οι σταθερές μας

Υπευθυνότητα

Η ομάδα της Alfa Solutions δουλεύει συλλογικά και έχει αναπτύξει τη δική της προσωπική ταυτότητα, δύο βασικά χαρακτηριστικά για την ανάληψη ευθυνών. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας αντιμετωπίζει με απόλυτη υπευθυνότητα τις απαιτήσεις όλων των πελατών μας δίνοντας τους άμεσες λύσεις. Άλλωστε, η αξία της ευθύνης, για εμάς που έχουμε θέσει ως στόχο την επιτυχία, είναι στάση ζωής.

Εξέλιξη

Η στασιμότητα είναι κάτι το οποίο δε μας αντιπροσωπεύει. Η εποχή απαιτεί εξέλιξη και εμείς δεν μπορούμε και δε θέλουμε να πάμε κόντρα στο ρεύμα. Για το λόγο αυτό πραγματοποιούμε συνεχείς αναβαθμίσεις στον εξοπλισμό μας και συνεχείς εκπαιδεύσεις του προσωπικού μας. Ακολουθώντας λοιπόν τις τάσεις που προστάζει η αγορά, δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να είμαστε παρόντες, δίνοντας σας άμεση και αποτελεσματική κάλυψη στις τηλεφωνικές ανάγκες που σας δημιουργούνται.

Αυθεντικότητα

Ο φάρος μας, είναι το όραμα της εταιρείας μας για μια πορεία που θα μας οδηγήσει στην επιτυχία και τον ακολουθούμε πιστά προκειμένου να μην παρεκκλίνουμε από αυτόν. Σκοπός μας είναι να μείνουμε πιστοί στους στόχους που θέσαμε εξαρχής αλλά και στις αξίες μας, και μέσα από αυτούς να γίνουμε σημείο αναφοράς στο κλάδο μας.

Ο Στόχος μας

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας μέσω της άψογης εξυπηρέτησης και συνεργασίας. Η ουσιαστική επαγγελματική μας σχέση αλλά και οι υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που τους παρέχουμε είναι οι βασικές προϋποθέσεις για να συμβεί αυτό. Ο μεγαλύτερος στόχος μας όμως είναι να είμαστε το σημείο αναφοράς στο χώρο που δραστηριοποιούμαστε για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχουμε.