Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελάτων.

Η Alfa Solutions είναι μία νεοσύστατη εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της εξυπηρέτησης πελατών μέσω του υπερσύγχρονου και πλέον εξοπλισμένου τηλεφωνικού κέντρου που διαθέτει.

Η εταιρεία μας έχει πολλά όπλα στη φαρέτρα της με σημαντικότερα την πολυετή εμπειρία του προσωπικού της και τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό της.

Με μία ομάδα ανθρώπων οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση και την υποστήριξη των πελατών, η Alfa Solutions είναι η λύση για όλους τους επαγγελματίες και όλες τις επιχειρήσεις.

Η άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι το κύριο μέλημά μας. Η εταιρεία μας έχοντας πάντα ως γνώμονα το σεβασμό, τη δημιουργικότητα αλλά και την εμπειρία δεσμεύεται να φανεί αντάξια των αυξημένων απαιτήσεων της εποχής που διανύουμε.

Η ομάδα της Alfa Solutions αναγνωρίζοντας ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος, ειδικά όταν πρόκειται για επιχειρήσεις, έχει τις απαραίτητες λύσεις που όλοι χρειάζονται.

Οι διαδικασίες που απαιτούνται μέχρι τη διεκπεραίωση μίας συναλλαγής είναι πολλές και ο απαιτητός χρόνος αυξημένος, πράγμα το οποίο μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην εικόνα της επιχείρησης.

Στο κομβικό αυτό σημείο η εταιρεία μας φροντίζει για λογαριασμό των πελατών της να πετύχει ασυναγώνιστα αποτελέσματα. Οι υπηρεσίες μας είναι ανεξάντλητες και δεν περιορίζονται μόνο στη σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Η Alfa Solutions διαθέτοντας τα κατάλληλα μέσα και δημιουργώντας την κατά περίσταση σωστή στρατηγική βοηθάει τους πελάτες της να πετύχουν την ορθολογική χρήση τόσο των πόρων όσο και του έμψυχου δυναμικού τους.

Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στις καθημερινές δραστηρίοτητες της εταιρείας σας

Η τηλεφωνική επικοινωνία με τους πελάτες είναι το πρώτο και κυριότερο σημείο επαφής μαζί τους. Για να μπορέσει να δημιουργηθεί μια σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας όλα θα πρέπει να οργανωθούν κατά τέτοιο τρόπο ώστε να λειτουργούν στην εντέλεια.

24/7 Call Center

Η ομάδα της Alfa Solutions βρίσκεται στο πλευρό των συνεργατών της 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Για εμάς προτεραιότητα μας είναι η σωστή εξυπηρέτηση των πελατών σας.

Problem Solving

Είμαστε ικανοί να επιλύουμε άμεσα όποια προβλήματα τυχόν αντιμετωπίσουν οι πελάτες σας στις υπηρεσίες που τους παρέχετε. Πραγματοποιούμε τις κατάλληλες αναλύσεις και αξιολογήσεις για να μπορέσουμε να εντοπίσουμε την αιτία του προβλήματος και να φροντίζουμε να μειώσουμε έως και να εξαλείψουμε την πιθανότητα επανεμφάνισής του, ώστε να μην χαθεί η εμπιστοσύνη τους απέναντι σας.

Agents support

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να παρέχει τηλεφωνική εξυπηρέτηση και υποστήριξη σε ασφαλιστικά πρακτορεία αλλά και ασφαλιστές. Σας δίνει τη δυνατότητα μέσω μιας μεγάλης γκάμας υπηρεσιών να αυξήσετε το χαρτοφυλάκιο σας, να έχετε πλήρη ενημέρωση για τις οικονομικές εκκρεμότητες, να πραγματοποιεί έκδοση ασφαλιστηρίων συμβολαίων για λογαριασμό σας, να διαχειρίζεται τα ραντεβού σας ώστε να είστε πάντα ενημερωμένοι και να μην υπάρχει κίνδυνος να σας διαφύγει το παραμικρό.

Date Support

Η ομάδα μας αναλαμβάνει να οργανώσει και να διαχειριστεί τα ραντεβού σας, ενημερώνοντας σας σε πραγματικό χρόνο μέσω τη δυνατότητας που παρέχεται κάνοντας χρήση του ημερολογίου της Google (Google Calendar). Η συγκεκριμένη υπηρεσία μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της παραγωγικότητας των συνεργατών μας.

Claims Managment

Η πολυετής εμπειρία και η πορεία μας στο χώρο μας δίνει τη δυνατότητα να ενεργήσουμε ταχύτατα και να απλοποιήσουμε τις διαδικασίες που απαιτούνται από την αρχική καταγραφή του ατυχήματος έως την αποζημίωση της ζημιάς του. Μέσα από αυτή τη διαχείριση δίνουμε τη δυνατότητα στους συνεργάτες μας να μειώσουν τα κόστη τους, μιας και λαμβάνουμε από τον ασφαλισμένο ουσιαστικές και απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το συμβάν από την πρώτη στιγμή, στον τόπο του ατυχήματος, αλλά και το χρόνο που απαιτείται έως την περάτωση της ζημιάς.

Customer Care

Βρισκόμαστε στο πλευρό των συνεργατών μας παρέχοντας τους υπηρεσίες εξυπηρέτησης και υποστήριξης υψηλού επιπέδου ανάλογα με τις ανάγκες τους, προσθέτοντας αξία, γνώση και τεχνογνωσία.

Personal Assistant

Η εταιρεία μας βρίσκεται πάντα δίπλα σας δίνοντας σας τη δυνατότητα να παρέχετε στους πελάτες σας μία ιδιαίτερη υπηρεσία, την personal assistant. Η συγκεκριμένη υπηρεσία σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε για ειδικές κατηγορίες και ανάγκες των πελατών σας. Η personal assistant περιλαμβάνει άρτια τεχνολογικά μέσα και μια ομάδα ειδικών οι οποίοι σχεδιάζουν και προσφέρουν tailor made λύσεις.

Road Assistance

Το έμπειρο και εξειδικευμένο μας προσωπικό έχοντας στη διάθεσή του τα κατάλληλα τεχνολογικά μέσα είναι σε θέση να παρέχει τηλεφωνική υποστήριξη σε εταιρείες οδικής βοήθειας. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη να διαχειριστούμε με άκρως επαγγελματικό τρόπο και σεβασμό προς τους πελάτες τα συμβάντα τα οποία θα προκύψουν. Η ομάδα της εταιρείας μας αναλαμβάνει να κάνει την καταγραφή του συμβάντος αλλά και την οργάνωση προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο πελάτης που βρίσκεται στο δρόμο με απόλυτο επαγγελματισμό.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Έχουμε τις απαντήσεις!
επικοινωνήστε μαζί μας